Vilken typ av hjälp behöver du?

Jag är expert på just plattsättning och kan därför ge dig den hjälp du behöver när det kommer till detta. Några av de tjänster jag erbjuder inkluderar de nedan.

img

Klädning av väggar

Jag kan bland annat hjälpa dig med att klä dina väggar. Jag klär de då med det material som jag tillsammans med dig har kommit överens om att vi ska använda. Detta kan röra sig om allt från kakel och klinkers till konstbetongplattor och mosaik. Oavsett vilket material du föredrar finns jag här för att hjälpa dig.

img

Klädning av golv

Jag kan även hjälpa dig med klädning av golv. Även när det gäller golv kan detta handla om material som kakel, klinkers, konstbetongplattor och mosaik. Det är bara att bestämma dig för vilken typ av material du föredrar så sköter jag resten.

img

Nybyggen, ombyggnader och renoveringar

Jag finns här för att hjälpa dig med plattsättning oavsett om det gäller nybyggen, ombyggnader eller renoveringar. Tveka därför inte på att höra av dig till mig oavsett vilken av dessa saker det gäller.

img

Rådgivning

Är du osäker på vilken typ av material du vill använda till din plattsättning? Då behöver du bara kontakta mig så ska jag förse dig med den rådgivning du behöver.